KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

U15 Ligi | Bursaspor 2 - 0 Dardanelspor

13 Nisan 2013 | 15:46

0 yorum

5106 okunma

Coca Cola Akademi U15 Elit Ligi'nin 35.haftasında Dardanelspor ile Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde karşı karşıya geldik.

Mücadeleye hızlı başlayan takımımız 9.dakikada penaltı kazandı. Haktan Karabulut'un kullandığı penaltı vuruşunu Dardanelspor kalecisi Mehmet kurtardı.

Bu dakikadan sonra oyunda baskısını sürdüren takımımız Sercan ile 2 gol pozisyonundan da yararlanamayınca mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında ise oyunu tamamen hakimi olan taraf yeşil-beyazlı gençlerimizdi.

46.dakikadada Talha'nın attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. 49.dakikada kullanılan serbest vuruşta ceza sahası içinde oluşan karambolda topa en son ayak koyan isim Berkcan oldu ve takımımızı 1-0 öne geçiren golü attı.

55'de bu kez Sercan Akyıldız sahneye çıktı. Sağ kanattan Muhammed Taşdemir'in ortasına arka direkte şık bir vuruş yapan Sercan takımımızın ikinci golünü Dardanelspor ağlarına bıraktı.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında M.Haktan Karabulut ile gol pozisyonları yakaladık ancak Haktan'ın şutları az farkla auta gitti.

Bursasporumuuz bu galibiyetle puanını 71'e yükseltti ve 3.sıradaki yerini korudu. Konuk takım Dardanelspor ise 37 puanla 12.sırada yer aldı.

Stat: Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri

Bursaspor: Samet (Dk.41 Harun), Muhammed, Ali (Dk.55 Berke), Berkcan, Bilal, Ömer, Haktan, Demirhan (Dk.58 Ramazan), Talha (Dk.51 Özgür), Sercan, Gürkan (Dk.55 Samet)

Antrenör: Ayvaz Öztürk

Dardanelspor: Mehmet (Dk.41 Bartu), Soner, Cihat, Mehmet, Metin, Serdar, B.Ömer (Dk.51 Miraç), Ahmet (Dk.31 Gökay), Habib (Dk. 55 Serhildan), Burak (Dk.51 Nedim), Mertcan

Antrenör: Hasan Fındık

Sarı Kart: Habib (Dardanelspor)

Goller: Dk.49 Berkcan, Dk. 55 Sercan (Bursaspor)

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR